1818042.jpg

 

 

1818049.jpg

Nämä kylpyhuoneen kalusteet tarttuivat mukaani sattumalta niin kuin monet muutkin tavarat. Vessanpytty näyttää jotenkin kovin pieneltä, ehkä siihen kuuluisi vielä vesisäiliö tai jonkinlainen taustalevy? Kansi on irti, joten tuunausta tarvittaisiin. Suihkukin on poikki, mutta minulla on ajatus miten saa korjattua.  Nämä taitavat olla melko vanhoja, koska värikin on ehtinyt muuttua vaaleanpunaisesta hieman kellertäväksi. Olisi kiva, jos joku osaisi kommentoida ja kertoa kenties, miltä vuosikymmeneltä nämä ovat. Kalusteiden takana lukee vain West Germany.

1818051.jpg

Samalla kirppisreissulla löysin nämä puiset, Kiinassa valmistetut keittiökalusteet. Nämäkin ovat ehkä vanhoja, sillä nämä on valmistettu niin huolella, etten usko näiden olevan ihan nykyistä tuotantoa. Enkä tunnista puulajiakaan, niitä voi olla useitakin, mutta eräässä kaapissa on ihan visakoivumaisia kuvioita. Visaa se tuskin kuitenkaan on.

1818113.jpg

Nämä kylppärikamat minulla on ollut jo ainakin toissa kesästä asti. Ostin nämä Valtterista ja tuunasin siistimpään kuntoon. Suihkun tein hopeanvärisestä koristeketjusta ja nappikuulokkeiden osasta. Vessanpönttöosioon kuuluu vielä lisäksi paperirulla, mutta en halunnut laittaa sitä istuimen taakse (niin kuin niin monessa oikeassakin käymälässä on tehty). Potta sitävastoin ei kuulu tähän settiin, se on jostakin kaulakorusta (muistanette ne kaikki eri kokoiset tutit yms.).