Villa Therapie on nyt kaksi kerrosta korkea. Siihen on tulossa vielä ainakin ullakkokerros, mutta kapalevy on lopussa, joten ullakkoa joudutaan hiukan odottelemaan.

Keittiö kaikkinensa. Hylkäsin talkkipurkista tehdyn jääkaapin ja tein uuden pahvista, "maalasin" sen leveällä ikkunateipillä vähemmän kovan valkoiseksi ja vaihdoin sen ja pesualtaan paikkaa. Vähän hassussa paikassa tuo vesipiste nyt on, mutta halusin kuvaa varten jääkaapin näkyviin.

Makuuhuone on vielä keskeneräinen. En ole varma noista sängyistä, minun silmiini ne näyttävät jotenkin isoilta. Sanokaa te, joilla on tuoreempi näkemys asiasta - ovatko 'out of portion'?

Vihreä ruokasali, yhä autiohkona, pöytä ja tuolit puuttuvat.

Yläkerran halli ja näkymä kylpyhuoneeseen sekä pieni pilkahdus vierashuoneesta.

Vierashuone näyttää tässä kuvassa ihan silmiä särkevän liian pinkiltä, vaikkei oikeasti olekaan. Arkku ja matto samoin kuin pieni peili ovat sängyn ohella omaa tuotantoa. Peili on ehkä aavistuksen liian korkealla, koska sen alla oli ensin ruskea lipasto, joka ei sitten sopinutkaan huoneeseen yhtään.

Pari kurkistusta kylpyhuoneeseen. Huomatkaa ns. oskarinoksa nurkassa (siitä olen ylpeä).

Alakerran kirjasto kuvausasussaan. Maapallo ei millään tahdo pysyä jalustassaan kiinni, joten sille täytyy tehdä jotakin.

Toinen mokatuoli. Ähräsin tämän kanssa niin kauan, että kangas loppui kesken ja jouduin käyttämään erisävyistä tuohon helmukseen. Eipä värieroa juurikaan huomaa ainakaan tässä valaistuksessa. Runkona on styroks. Noihin käsinojiin en ole kovinkaan tyytyväinen.

Lidlin huonekalusetistä kuluneen näköiseksi tuunattu pikkupöytä, joka hakee vielä paikkaansa Villassani.

Hauskaa naistenpäivää itse kullekin!