Miniklubilta kaappaamani kalusteet sopivat ruokasaliin kuin nenä päähän! Värikin on juuri oikea, tosin kuvassa ehkä vähän vääristynyt, mutta muuten ihan prikulleen. Etuvasemmalla olevasta liedestä tuunasin pienen sivupöydän tarjoilun helpottamiseksi. Poistin siinä olleet neljä hellanrengasta, päällystin sen mustalla ohuella kartongilla ja kontaktimuovilla (renkaat hyödynsin liimaamalla ne keittiön lieteen).

Lähikuva (ja taas sumuinen, voihan pannahinen!) tarjoilupöydästä. Kiisselit pääsivät paraatipaikalle. Taustalla näkyy, miten peitin kaapinjalat joutavalla irtopuunkappaleella, kun se sattui olemaan lähes samaa sävyä. Minusta kaappi sai olla hieman korkeampi, joten nostin sen todellakin jaloille, jotka sahasin kahdesta tupakkaholkista ja bambutikusta. Lisäsin kaapinoviin ja laatikoihin vetimiä, joista en viitsinyt ottaa lähikuvaa, kun liima ei ollut vielä aivan kuivunut.

Yläkerran hallin seinäpieltä kiemurtelee nyt jokin muratinsukuinen viherkasvi. Huoneiden sisutus alkaa olla kohdillaan, joten on aika uhrata ainakin ajatuksia tylsemmille työvaiheille - kuten kattolistojen laitolle ja talon ulkotöille...Luulenpa, että pakenen niitä vielä jonkin aikaa seuraavan projektini suunnitteluun. Siitä kerron sitten tuonnempana.