Sainpas eilen pestyä edes yhden ikkunan ja laitettua puhtaat verhot. Mutta kolminkertaiset lasit! Tekee yhteensä 6 pestävää pintaa per ikkuna. Vielä on pesemättä kolme ikkunaa, kolme kertaa kuusi on kahdeksantoista. Kaikki verhot vaihdettava, puhtaat silitettävä komeron jäljiltä...Ensi vuonna taidan taas jättää väliin.

Lundbyn remontti on loppusuoralla, sain laitettua sinnekin ikkunaverhot eilen. Kahdessa ikkunassa oli vielä jäljellä alkuperäinen 'lasi', mutta otin ne pois kun olivat niin ajan (ja tupakansavun?) kellastamat. Olisin halunnut laittaa tilalle uudet, mutten saanut karmeja irrotettua ehjinä, joten annoin olla. Ulkoverhoilu on tekemättä, samoin katon liimaus, näyttää siltä etten saa taloa ajoissa valmiiksi kirpputoripaikalleni myytäväksi (lopetan myymisen huomenna). Ehkä hyvä niin, sillä vein sinne viikonloppuna Koivulan Lelu oy:n talon, saa nähdä onko joku huolinut sen. Kumma kyllä en tunne oloani ollenkaan haikeaksi, vaikka aikaisemmin sanoin, etten luovu tuosta talosta koskaan. On se minulla jo ollutkin reilusti yli kymmenen vuotta. Ja saattaahan olla, että joudun sen kuitenkin kantamaan kirpparilta takaisin!

Laitan kuvan Lundbystä heti kun se on kuvattavassa kunnossa. Olen tuunannut myös lisää nukkeja, niistäkin juttua tuonnempana. Pitää vapuksi siivota aika hevisti, joten en lupaa mitään tarkempaa. Hauskaa vappua kaikille Cool.