Lähden vasta tänään katsastamaan Model Expoa oikein todenteolla. No, nukkispöydän arvat on varmaan myyty loppuun jo perjantaina, ei voi mitään. Mutta Minimaailman anti ja kirjamyynti kiehtovat edelleen, samoin Pet Expossa käynti. Jännittää, millaisen vastaanoton Wolfgang A. on saanut. Ja mitä kaikkea muuta siihen kilpapöytään on ilmestynyt - kun kävin jättämässä omani, ei siinä vielä oikein ollut mitään. Hauska iltapäivä tiedossa siis! Wooper, sinun munatehtaasi on huikea. Ajattelin ensin kommentoida siihen postaukseen, mutta siellä oli jo 27 kommenttia muutenkin. Mistä ne kanat ovat kotoisin?

Edit:

No hohhoojaajaa, sanon kuin Muumimamma aikoinaan. Piti palloilla messuilla kello 18 asti, ennen kuin sain omani pois. Wolfgang pokkasi kolmannen palkinnon - taas. Olen saanut Suomen Nukkeyhdistyksen kilpailuista kaksi kertaa kunniamaininnan ja Model Exposta kahdesti kolmannen palkinnon. Mitä se minusta ja taidoistani kertoo? Polkeeko harrastukseni paikoillaan? Vähän kävi mielessä, että ensi vuonna teen jotakin aivan muuta. Jos vain tietäisin, mitä se voisi olla. Nukkekilpailun uutena aiheena on AIKA. Se on mielestäni vaikea aihe, mutta suunnittelunhan voi aloittaa jo nyt.

Pettymyksekseni en löytänyt messuilta HobBooks-kirjamyyntiä ollenkaan, ehkä sitä ei siellä ollutkaan? Sen sijaan ostin Minimaailman standilta miniporan ja unohdin kysyä, onko siinä mukana myös teriä. Yksi oli, tosi ohut. Lapsimessujen puolelta ostin Sinellin kojusta pieniä antiikkiavaimia, taskukelloja ja silmälaseja (siis pieniä).  Nyt väsyttää ihan sikana!