Selkänahkani on isolta alalta melkein tunnoton, mitä nyt haavan molemmissa päissä olevien 'käänteiden' tikit kiristävät. Käsivartta ikään kuin kirvelee sisältäpäin, mitään ei näy, mutta käsi tuntuu olevan kuin vereslihalla vaikkei ole. Viikko toisaalta on lyhyt aika, vaikka tuntuisikin pitkältä. Voin kuitenkin käyttää kättäni ja tehdä jotain pientä. Äsken kauppareissulla näin ilmoitustaululla lapun: joku myy nukkekotinsa ja kaikki kalusteet 50 eurolla, Lundbyn. Olin vähällä ottaa puhelinnumeron muistiin, mutta en sitten kuitenkaan ottanut. Edellinenkin Lundby seisoo vielä olohuoneessa pölyyntymässä. Kävin myös kirpputori Ainossa, mutta siellä ei tarvinnut kilvoitella kieltäymyksen kanssa - mitään intohimoja herättävää en sieltä bongannut. Itseasiassa Aino on muuttunut todella tylsäksi paikaksi. Osittain se johtuu niistä myyntipaikoista, jotka ovat täynnä ulkomailta (Kiinasta) tuotettua uutta tavaraa. Minusta tuollainen sotii kirpputorien periaatteita (ja omiani) vastaan. Toinen epäviihtyvyyden aiheuttaja ovat ihmiset, jotka tunkevat paikkansa lattiasta kattoon asti täyteen tavaraa niin ettei siitä pysty penkomaan esille juuri mitään ilman vaaraa, että koko kasa humahtaa niskaan. Taidan jättää Ainon väliin tosi pitkäksi ajaksi.

Aamummalla kuolasin Forssan minimarkkinoilla käyneiden ostoksia ja kuulumisia. Ensi kesänä haluan päästä sinne, samoin Lahteen vai missä se toinen tapahtuma nyt onkaan.

Edit: No, perskutarallaa ja anteeksi, mutta nyt ottaa taas niin pattiin...Johan tässä ehtikin mennä muutamia päiviä, etten ihan kaiken aikaa ajatellut tätä kesäni pilannutta asiaa. Niin eikös vaan joku lääkäri äsken soittanut ja halunnut, että tulen torstaina 'keskustelemaan' jostakin hoitotapatutkimuksesta tms. En ihan saanut kiinni, oliko kyse omasta jatkohoidostani vai jostain muusta. Arvaattekin varmaan, että biopsian tulos ei ollut täysin puhdas. Minulla ei kuitenkaan kuulemma ole syytä huolestua mistään. Totta hitossa minä huolestun, jos saan tuollaisia soittoja!!! No, täytyy nyt katsoa ja kuunnella, mistä oikeastaan on kysymys ja mitä jatkossa tapahtuu, mutta kyllä harmittaa.