Eilispäivänä ajattelin ottaa vahingon takaisin ja väänsin vielä jäljellä olevista massoistamme (yhteisomistuksessa Jaakon kanssa) lisää sitä sun tätä. Sain aikaan keitettyä kananmunaa, vihreätä kurkkua ja toisella yrittämällä punaista paprikaa. Paprikatangon sisään leivoin suurimmat parsinneulat mitä huushollista löytyi ja, kumma kyllä, kun paistamisen jälkeen leikkelin siitä siivuja, niin ihanhan ne paprikalta näyttivät. Kurkkuviipaleet ja kananmunat sen sijaan vähän litistyivät, koska leikkelin ne jo ennen paistoa. Tosin jos muistaa leikatessaan pyöräyttää tankoa puoli kierrosta, niin viipaleet eivät mene liian lyttyyn. Lisäksi paistoin muutaman siivun leipää ja vohveleita, joihin painoin kuvion ulkoa poimitulla konjakkipullon korkilla. Vohveleista tuli aivan outoja, ne näyttävät lähinnä hiirenloukuilta hillolla ja kermavaahdolla (ovat suorakaiteen muotoisia). Siksi en viitsinyt ottaa kuvaa.

Tänään kävin keskustassa selvittelemässä paikallisen R-kioskin myyjän tekemää matkakortti-kuprua ja haistelemassa Lush-kaupan tuoksuja. Ostin sieltä hennaa ja kuulin, että tököttiä täytyy pitää päässä tunnista kuuteen tuntiin. Ei väliä, kunhan on perjantaiksi valmista. Oma maantien värinen tukka on alkanut kyllästyttää. Muistin myös hankkia pakkauspusseja markkinoita varten. Miettiessäni, millaiset rasiat tulisivat edullisimmaksi, päädyin kartonkisiin kahvikuppeihin. Niitä saa moninkertaisesti samalla rahalla kuin varsinaisia rasioita ja ajattelin vieläpä tuunata niitä hieman. Ostin vitosella terästermoksenkin kahvia varten, joten kukaan ei voi sanoa, ettenkö olisi valmistautunut! En vain malttaisi enää odottaa.

Ystäväni kerää hauskojen ja omituisten kylttien tekstejä. Tänään näin yhden, kaupan konerappusissa oli lappu: "Varokaa pitkiä hameita liukuportaissa!" En havainnut yhtään pitkää hametta...