Pitkästä aikaa mineilin eilen sen verran, etteivät sormet muutu kömpelöiksi. Maalasin valkoiseksi erään aikaisemmin tekemäni hyllykön ja nostin sen pystyyn, mietin mitä siinä voisi säilyttää. En tiedä miksi päädyin valmistamaan juomapulloja, liekö vapun läheisyys vaikuttanut. Usein mulle käy niin, että kun saan jotakin valmiiksi, niin se johtaa toiseen esineeseen, joka taas johtaa kolmanteen jne. Tällainen tuli:

1303289107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pullot ovat silmätippapulloja, ylinnä vasemmalla vihreäksi maalattuja ja oikeasta viinipullosta säästetyillä kaulasuojuksilla päällystettyjä. Korkkina niissä on pätkä bambutikkua. Oikealla ylähyllyllä on vähän erilainen tippapullo, jossa on teestä tehtyä konjakkia. Tässä se ei näy, mutta pullo on hauskasti mahakkaampi kuin nuo toiset, vahinko vain, että se on alaosastaan kapeampi, eikä pysy pystyssä ilman liimaa. Alaoikealla on avaamattomana säilynyt silmätippapullo, jossa on omasta takaa korkkikin. Sormustiesta sain käyvän viinicoolerin.

1303289129_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Verkko-oven takana säilyvät lasit pölyyntymättä (olisi vain pitänyt tehdä niistä vielä vähän pienempiä; nuo ovat siis samaisista tippapulloista leikattuja, kaulaosasta jalka). Purnukoissa on kirsikoita ja oliiveja cocktaileja varten. Purkit sain niistä tippapulloista, joista leikkelin laseja, kirsikat ovat pieniä helmiä ja oliivit pyörittelin massasta mutten paistanut niitä. Verkko-ovi on muovia, jostakin tarjouskirjeestä talteen napattu (ei näy, mutta toimii).

Taidankin tietää miksi tein baarikaapin. Olen katsonut muutaman jakson nyt uusittavasta Oi, ihana toukokuu -sarjasta, jossa isä-Larkinilla on todella viimeisen päälle varusteltu baarikaappi! Se on jäänyt alitajuntaan kummittelemaan. Ja, voi, että mulle tulee aina hirveä nälkä sarjaa katsoessani! Siinä syödään koko ajan ja paljon ja estottomasti mistään ravitsemusterapeuttien varoituksista piittaamata ja juodaan joka päivä eri käänteissä vähän joitakin hyviä juomia. Hyväntuulinen, terve sarja, suosittelen.

1303290571_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No, tässä näkyy tuo ovikin paremmin kokonaan. Vetimenä siinä on jokin luultavati kännykkäkorun osanen, en tiedä mikä se oikeastaan on.