Aina silloin kun en oikein tiedä mitä muutakaan tekisin, otan esiin nappirasiani ja plärään ja lajittelen napit sen tuhannenteen kertaan (vaikka en tykkääkään siitä, että esim. kirpparille joku lajittelee napit puolestani). Viikonloppuna pujottelin muutaman nappikaulakorun. Yritin tehdä oikein kirjan ohjeiden mukaan, mutta lopulta keksin oman ja yksinkertaisemman ohjeen.

Kaksi vaaleaa ja yksi tummempi. Tummemmassa kaikki napit, jotka näyttävät sinisiltä tai mustilta, ovat oikeasti erisävyisiä harmaita, aamupäivän valo vääristää.

Tämä on lempinappini, siinä lukee kahteen kertaan 'global'.

Välipalaksi valmistin kaksi rintakorua. Arvaatteko, mistä ne on tehty? Lähikaupassamme salaattia ei enää myydä ruukuissa, mutta marketin salaatti on pakattu kevennettyyn (ehkä kierrätetystä?) muovista tehtyyn ruukkuun, jonka pohjasta saa tällaisia ruusukkeita. Keskelle pujotin helmen ja taakse kiinnitin koruneulan.

Ja nämäkin ovat harmaan eri sävyjä, eivät sinisiä!

Piti vielä verrytellä mini-sormiakin. Sain hajonneista kengistä talteen otetut nahkaremmit solkineen, soljet irrotin myöhempää käyttöä varten ja nahasta väänsi ei meikki- vaan feikkilaukkuja.

Oli niin herkullinen väri tuossa nahassa, päältä tummempi ja alta vaaleampi metallinhohto. Keskimmäiseen liimasin pienen helmen koristeeksi ja lukkoa markkeeraamaan.