Jo aikaa sitten neuloin parit ranteenlämmittäjät, mutten saanut aikaiseksi kuvata ja laittaa tänne. Olisi nytkin kannattanut odottaa aamua ja päivänvaloa, kattolampun valossa kuvaaminen tuottaa aina melko kaameita otoksia. Onneksi niitä voi muokata ja yrittää saada tuotoksiin edes jollakin tavalla oikeita sävyjä.

Näihin vaaleisiin käytin taas keränloppuja. Harmaat näyttävät tummemmilta kuin todellisuudessa ovat, oikeasti ne liukuvat pehmeästi vaaleaan. Vaalea lanka sitten loppui toisen rannekkeen kohdalla kesken, mutta eipä tuota korvaavaa juurikaan huomaa.

Nämä on kudottu isoilla puikoilla paksusta Jambo-langasta. Siinä on villaa ja polyamidia, käsinpesu siis tai koneessa villaohjelma. Luulin jo, että marketin tarjouslaarissa ollut Jambo myytiin loppuun, mutta tänään löysin sitä vielä toisen mokoman, joten ainakin yksi pari rannekkeita on vielä tulossa.

Pitihän sitä vähän tuunatakin. Tein pitkähköt säärystimet kirpparilta löytyneestä kaulaliinasta, joka lojui käyttämättömänä muiden kaulaliinojen kanssa `"neulekassissani" ties kuinka kauan. Jospa noita nyt joku käyttäisi?

Alareunaan (tai ylä-, kuinka vain) virkkasin vähän pitsiä. Ensin huolittelin ja käänsin reunan pykäpistoilla, siihen oli sitten helppo perustaa virkkausta.