Viikon kurssittelun jälkeen  - ja yskimisen -  sain kuumetta ja olen nyt pari päivää kotona. Lundby nököttää keittiön pöydällä ja odottaa, että saisin sinne jotakin valmiiksi, mutta kaikesta mitä teen taitaa tulla liian isoa. Voi tuska! Onko siitä niin kauan, kun viimeksi tein töitä Lundbyn kanssa, että olen unohtanut, sormenpäissä ei enää olekaan oikean mittakaavan tuntua? Vai johtuuko tämä innottomuus vain puolikuntoisuudesta...



Takka nyt kumminkin olohuoneen nurkkaan. Ja taas unohdin laittaa sen mittatulitikun, että voisi verrata. Tai olisi pitänyt kuvata koko huone takkoineen päivineen. Äh. Tämä on liimailtu kokoon tietokoneenosien pakkausmateriaalista ja näyttää aika kummalliselta. Takorautaiset kaiteet kiersin mustista pussinsulkijoista.



Avonaiset aukot takan alla on tarkoitettu polttopuiden säilyttämiseen. Ei ollut nyt muita oksia, joista pätkiä klapeja, joten laitoin malliksi tuollaisia puutappeja (pursuavat kivasti lattialle). Ja etualan tasanteella voi säilyttää vaikka takkatikkuja ja sytykkeitä, tässä on vähän liian iso astia malliksi. Niin, ja tietysti lattialle tulee palamattomasta materiaalista kate, etteivät kipinät polta reikiä mattoon. Tämän enempää en ole saanut aikaiseksi.