No, enpä ole paljon saanut aikaan, vaikka olen ollut tekevinäni yhtä sun toistakin. Nysväämiseksi meni tänäänkin. Ehkä nyt on ilmassa useita asioita, jotka hajottavat keskittymistäni tai sitten ei vaan nappaa, en tiedä.



Takan kylkeen tein puukorin koivuhalkoineen. Kori on samaa ainetta kuin takka, maalattu, lakattu ja paperinarusta laitettu kahvat. Koivuklapit tein Aino S:ltä saamistani tasapitkistä (pajun?)oksista, valitsin paksuimmat, sahasin klapimittaan, maalasin ja naamioin mustalla tussilla koivun näköisiksi.



Portaisiin liimasin kaiteen, joka näyttää nyt siltä, että yläkertaan on nousemassa kappale junarataa. Oikeasti nuo ovat kuulemma legotikkaat. Pienojenhan pitäisi olla pystyssä porrasaskelmiin nähden, mutta on tuo nyt tyhjää parempi. Olisin eilen voinut käydä vaikka Hobbypointissa ja ostaa kunnollisen kaiteen, mutta en jaksanutkaan, tulin TE-keskuksesta suoraan kotiin. Ja koska olen kääntänyt nuo rappuset 'nurin', ne eivät istuneet ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, mm. tuohon alle jäi ilmaa, rakonen, johon työnsin sitten maton. Portaiden alla oleva tila on vielä
mietinnässä, mitä sinne sitten teenkään.



Kylpyhuoneeseen päädyin kuitenkin rakentelemaan suihkukomeroa ammeen sijasta. Sininen tassuamme näytti aina vain liian suurelta, eikä munakennosta tekemäni vihreä ollut sen parempi, joten suihkukoppi siis tuli. Sunnuntaisten synttäreitten tuoksinassa löysin kertakäyttöshampanjalasien säilytyslaatikon, jota pätkäisin sopivammaksi ja liimailin pahvia kulmiin ja reunoihin. Lattia on samaa tummanvihreää paperia kartongin päällä kuin kylpyhuoneen boordinakin. Lasiseinät ovat liian läpinäkyvät, mutten ole vielä keksinyt miten käsittelisin ne näkösuojan aikaansaamiseksi. Suihkunkin liimailin jo kasaan, mutta en ole siihen tyytyväinen, liikaa osasia! Mitä vähemmän yhteen liitettäviä osia, sen parempi ja paremmin koossa pysyvä lopputulos. Katsotaan mitä tuleman pitää.