Mikä nyt lienee, kun en tahdo saada mitään valmiiksi. Nostan Lundbyn joka aamu keittiön pöydälle ja sitten vaan istun sen äärellä ja ihmettelen. Jokin kummallinen jähmy on tullut (käytämme tuota sanaa hamstereista, kun ne joskus jähmettyvät paikalleen, eivätkä tee toviin mitään). Pieniä askelia sentään.



Suihkuseinään kasvoi ruusutarha. Löysin viimeiset noista valkoisista tarrakukista ja laitoin ne tuohon. Sitä ennen ajattelin himmentää seinän jotenkin raapimalla, vaikkapa hiomapaperilla, mutta en ollut ihan varma jäljen kauneudesta. Myös Aino S:n vinkki liimatipoista vaikuttaa kiinnostavalta, sitä voisin kokeilla. Tuo suihkukoppi on nimittäin mielestäni aavistuksen verran liian leveä. En kyllä haluaisi tehdä sitä uusiksi, mutta jos se vaivaa mieltäni niin miksei. Suihkuverhona on eräistä uimahousuista purettua sisäkangasta, hihii.



Tällaiselta näyttää suihku nyt. Ihan peruskamaa, mehupilliä, nappikuulokkeen osaa, nepparia ja jotain nyöriä. Vasemmasta nurkasta pilkistää pahvista tekemäni kulmahylly, jolle tulee vielä ehkä shampoopullo tms.



Hylly kylpyhuoneeseen. Tämä on ihannemateriaalia, yksi kokonainen elementti, joka on pienen kasettinauharasian kansi. Lisäsin taakse hopeapaperia ja peili oli valmis. Hyllyllä on pari hajuvesipulloa, ehkä käsivoideputkilo ja pari hammasmukia. Kuvaamisen jälkeen katkaisin mukit lyhyemmiksi, että istuvat paremmin mittakaavaan.



Sitten tietysti lääkekaappi. Tämän tein sälekaihtimen säleistä (ohutta balsaa), maalasin ja käsittelin kolhuisen näköiseksi. Saranat ovat lasiputkihelmiä ja otin korvakorun osa. Ovi ei ole oikeasti aukeava.
Pitäisi tehdä jotakin aivan muuta kuin miettiä näitä kalustehommia. Mutta nyt on naistenpäivä, joten sallittakoon itse kullekin vähän löysäilyä paremmin kiinnostavien askareiden parissa, eikö?