Tällaiset nuket näkivät päivänvalon meillä viime perjantaina, ankaran ponnistelun jälkeen. Päät ovat Mikin käsialaa, vartalot ja vaatteet ynnä muu rekvisiitta minun tekemääni. Nämä menivät synttärilahjaksi, ja kuten huomaatte, teemana on Liisa Ihmemaassa. Liisa ja Hullu Hatuntekijä vain ovat ehkä erinäköisiä kuin mihin on totuttu, mutta olipa taas pitkästä aikaa hauskaa tehdä nukkeja.



En vieläkään voi mitään sille, että näen nuo suusta pursuavat keltaiset hampaat viiksinä! Mutta tämän Hatterin esikuvana onkin ollut sarjakuvahahmo. Teekannun olen tehnyt kauan sitten ihan muuhun tarkoitukseen, mutta pitihän se antaa mukaan. Harmittaa, etten kuvannut hatuntekijän taskukelloa...Lahjan saaja, Liisa hänkin, tykkäsi kyllä näistä.

Lundby on ollut vähän tauolla, kun päätin sittenkin osallistua Nukkekotiyhdistyksen pienoishuonekilpailuun. Monena päivänä on mennyt iltapäivään asti pelkässä yöpaidassa ja aamutakissa, kun en ole malttanut edes pukeutua huonetta tehdessäni (noloa tunnustaa). Mutta nyt sekin on valmis. Sitä vaan ei saa vielä esitellä julkisesti. Model Expo on tänä vuonna huhtikuun viimeisenä viikonloppuna, joten sinne saakka täytyy odottaa. Jotakin on Lundbyssäkin tapahtunut, laitan kuvia huomenna, jos ehdin.