No, nyt poden sitten vieroitusoireita, kun makuuhuone-boksi on muka valmis. Kaiken aikaa tulee mieleen, että mitähän vielä siihen lisäisin... Vai ryhdynkö tekemään toista? Mutta pientä edistystä on sentään Lundbyssäkin tapahtunut, kas, tässä kuvia:



Makuuhuoneen sänky on saanut vuodevaatteet, lisäksi olen askarrellut tuon arkun ja muuttanut viulun selloksi. Viulu oli muuten liian suuri mittakaavaan nähden. Saattaa se nyt olla selloksikin vähän pieni, mutta olkoon sitten pieni sello. Matto on edesmenneestä Villa Therapiesta peräisin.



Arkku ja sello lähempää. Sellon ostin viuluna joskus tiedekeskus Heurekasta, taisi olla avaimenperä alkujaan. Tein itse jousen ja kiinnitin pohjaan piikin. Arkun metalliosat ovat tilpehööripurkistani kaivettuja, mutta etu- ja takaseininä on Aino S:ltä saadut isot kirja-aihiot, joille en keksinyt mitään muuta käyttöä.



Eteishallin nurkkaan on ilmestynyt tyylitön tyylihuonekalu. Tästä piti tulla mahalipasto.  Pohjana vessarullaa, päällä tarrantaustaa, kullanväristä pussinsulkijaa ja ääriviivatarroja.



Pikkupeili on jo jonkin ajan takaa. Ei välttämättä jää juuri tälle seinälle, kiinnitin sinitarralla vain kuvaamista varten.





Talon kaikissa ikkunoissa on eri väriset kehykset ulospäin. Ostin kerran kirpparilta ison pussillisen näitä profiloituja ja värjättyjä jäätelötikkuja, jotka ovat osoittautuneet hyvin riittoisiksi. Voisin antaa näitä poiskin, jos joku haluaa.