Ei se siitä kummemmaksi muuttunut, vaikka kuinka pähkäilin ja eilen tartuin riskialttiiseen sahaustyöhön. Käytin apunani ylimääräistä seinäosaa, miniporaa ja ruuvia ja löysin laatikosta tarpeeksi kapean sahanterän. Sitten vaan sahasin "yhditä pisteet"-menetelmällä. Aikaa siihen kului ja hikeä valui, mutta jäljestä tuli ihan kelvollista, mitään suurempia vaurioita en saanut aikaan. Mutta kyllä se niin hankalaa oli, että toisen lisäikkunan teon otan vakavasti harkinnan alle. Sitä ei kannata ruveta edes yrittämään päätylevyyn, koska se on noin kolme kertaa paksumpi kuin takalevy.



Tässä on ensimmäinen lisäikkuna takalevyn kapeammalla puolella. Kummallisesti tuli tuohon kuvaan jokin sävyero, vaikka sen piti olla etupuolella.



Ikkunaseinä sisäpuolelta on vielä keskeneräinen noiden ikkunanpuitteiden osalta. Tuli pieni tenkkapoo, en löydä varastoistani sopivaa materiaalia viimeistelyä varten. Seinäpaperi sen sijaan näyttäisi liimautuneen ihan hyvin. Ostin kaksi paperipakkausta Tiimarin ale-laarista. Toisissa on samansävyisiä kukka-aiheita kuin tässä raidallisessa. Ja kultaa! Tuleekohan tästä ökykartano.