Eipä ollut marketissa muuta valkoista spray-maalia kuin patterimaali, joka maksoi viisitoista euroa tötsä. Arvaatte varmaan, etten ostanut. Sitten muistin (tosin vasta seuraavana päivänä), että täälläkin on nykyään Tiimari. No, sinne sitten. Kaikkia muita värejä oli kyllä, muttei valkoista! Ostin tavallista askartelumaalia ja maalasin ja maalasin ja maalasin portaikkoja ja kaiteita. Tänä aamuna sain ne lakattua. Lakkaakin olisi ollut spray-pullossa ja se olisi varmaankin sopinut erinomaisesti spray-maalatun portaikon viimeistelyyn, mutta nyt itse sudittuna jälki on mitä on, ei kestä lähempää tarkastelua. Ja jos tämä hemmetin Vuodatus suostuisi siirtämään kuvani, niin saisitte nähdä yleisvaikutelman, mutta olen istunut tässä koneella jo ainakin tunnin, eikä siirtäminen vain ota onnistuakseen. Turhauttavaa.

Ei, kuvat eivät nyt suostu siirtymään. Kävin Vuodatuksen fb-sivulla, enkä näemmä ole ainoa, jota tilanne haittaa, kuvien kanssa on ollut ongelmia jo pääsiäisenä ja parannusta luvattiin pääsiäisen jälkeen. Mitenkähän venyvä käsite tuo lienee...Käyttötuessa on vajaamiehitys mm. sairastumisten takia. Mutta tekstin tallentaminen sujuu, hyvä niin. Minua rupesi eilisaamuna vaivaamaan uuden talon etuseinä ja kirkkaassa aamuvalossa huomasin, että se kapeampi etupaneeli on sittenkin hiuksenhienosti eri sävyisen sininen! Otin ylimääräisenä pitämäni paneelin pois kuplamuovista ja vertasin sitä muihin seiniin, mutten enää nähnyt mitään eroa, eikä kai sitä huomaa kuvassakaan? Sen sijaan siitä ylimääräisestä jäi toinen ikkunanpoka käteeni ja huomasin, että ikkuna-aukot on sahattu liian suuriksi, liimaus ei ollut kohdallaan, ja sen takia poka puoliksi irrallaan. En rupea sitä vaihtamaan 'vääränvärisen' tilalle, vaan hyödynnän sen jotenkin muuten. Nyt yritän vielä siirtää ne kuvat.

Eivät siirry. Odotetaan huomiseen tai tähän iltaan.No, kappas! Internet  Explorerilla kuvat siirtyvät! Mozillalla eivät. Tässä näette kummatkin portaikot olevinansa paikoillaan. Hohtavan valkoisiltahan ne kuvassa näyttävät, mutta se valehtelee.Tässä vielä vähän lähempää. Tasanteen kaiteet ja porraskaiteet yleensäkin ovat tuollaisia muotoon jyrsittyjä jäätelötikkuja, joita kerran ostin ison pussillisen kirpparilta. Ja kirpparille lähden tästä nytkin, on mennyt paljon aikaa hukkaan!