Emännänhuoneen alakerran kaittiö on nyt tämän näköinen:Kävin marketissa hankintamatkalla, kun liima uhkasi loppua, ja samalla löysin kerrankin jotain käyttökelpoista askarteluosaston valikoimista.
Ostin lehtiöllisen skräppäyspapereita ja pienemmän erän muita askarteluun tarkoitettuja kartonkeja. Lattia on skräppipaperia, jonka laminoin kirjamuovilla. Puolipaneloinnin sain pikkupakkauksessa olleista, hiukan ikääntyneitä lankkuja kuvaavista korteista - tuohon rajaan tulee vielä jotakin tummanruskeata listaa, kunhan kohdalle osuu. Loppuseinät ovatkin sitten sitä yhtä ja samaa kohokuviollista tapettia, jota minulla on ollut vuosikaudet varmaan kaikissa töissäni. Nyt sekin rulla vetelee viimeisiään, vihdoinkin. Myös emännänhuoneen katto sai sitä päällystyksekseen.

Mutta katsokaapas tätä!Lankkukorttien lisäksi pakkauksessa oli melkein kaksikymmentä tällaista tiiliseinää/lattiaa jäljittelevää korttia. Jostakin syystä kamerani saa kartongin pinnan näyttämään kolmiulotteiselta, mutta sehän on vain hyvä. Osa näistä päätynee keittiöön vaikkapa uunin alustaksi tai muuhun sellaiseen. Ainoa harmitus on, että nämä ovat kaksipuoleisia eli toinen puoli menee tavallaan hukkaan, kun sen liimaa jonnekin kiinni. Mutta tykkään tästä tosi paljon! Nyt olenkin kyynärpäitäni myöten liimassa, joten on aika lopettaa tältä päivältä.