Todellakin - tein uudestaan ja uudestaan ennen kuin kolmas kerta toden sanoi ja pesukone valmistui. Välillä se oli tulipunainenkin (taannoisen kurssin kurssikansio on hyvää materiaalia), mutta valkoiseen kuitenkin päädyin.



Tämä on ihan vain ohuesta "kalsaripahvista" koottu (kalsaripahvi on sitä pahvia mitä esim. paitapakkauksista ja miesten alushousupakkauksista jää käteen), luukkuna on jokin sisäänpäin kovera muovihärpäke ja sen ympärillä verhorengas tms. Säätönappeina pienet lasihelmet ja tuo tähden muotoinen merkki on tussin suojusholkin päästä askarteluveitsellä irti leikattu. Koneen merkki on siis vaikkapa Purppuratähti.



Tässä näkyy lupaamani hyllykkö vessapapereineen, purnukoineen ja kynttilöineen. Kyllähän kylpyhuoneessa silloin tällöin tarvitaan tunnelmakynttilöitäkin. Lisäksi hyllykkö toimii näköesteenä, että pytyllä asioivalla on hiukan yksityisyyttäkin.



Eteishallissa on ollut komero valmiina jo jonkin aikaa, olin vain unohtanut kuvata ja esitellä. Pohjana tässä ovat taas balsasäleet ja päällysteenä tarra-arkin alustaa, ovenkahvat muovia ja saranat pienistä korunosista, koristenauha on tarraa. Muuta hallissa ei vielä olekaan, aikaisemmin tekemäni arkun olen kyllä siirtänyt makuuhuoneesta sinne, mutta se hakee vielä paikkaansa.