Ei tarvitse Lundbyn väen (keitä he sitten joskus ovatkaan) käydä naapurissa tarpeillaan, sillä eilen sain vihdoin vessanpöntön väännettyä valmiiksi ja paikalleen. Eihän siihen tarvittu kuin noin puolikas massapallo, uimalaseista irrotettua pehmeätä istuinosaa ja kartongista leikattu kansi. Niin, ja yksi väriin sopiva nappi huuhtelupaneeliksi seinään.



Tämä on siis varsin moderni laitos, suoraan seinään kiinnitettävää mallia. Ehkä vähän pullea ja muhkea, mutta saa nyt kelvata. Tuohon missä nyt on vain wc-harja, olen suunnittelemassa jonkinlaista läpinäkyvää hyllykköä, johon mm. vessapareirullat laitetaan. Tai sitten teen siihen kaiteen ja rullan kaiteeseen kiinni. Muutenhan paperirulla olisi pakko laittaa seinään selän taakse niin kuin valitettavan useissa oikean elämän vessoissa on asianlaita, ja siihen en suostu.



Tiedättehän sen kauniin maitopurkin, jossa on kuvana koristeellinen sininen kissa ja paljon kauniita kasveja? Siivosin varastojani eilen ja löysin kaksi kissakuvaa, joista toisesta tänään leikkelin laattoja. Toista kuvaa en raaskinut paloitella. Vahinko, etten muista taitelijan nimeä, täytyy kaupassa käydessä katsoa ja painaa mieleen. Nämä ovat siis Maitokissan kaakeleita :)

P.S.  Meille muutti lauantaina uusi hamsterityttö, syyrialainen mustavalkoinen lyhytkarvainen, jolle annettiin nimeksi Harley Quinn (Batman-sarjakuvan hahmon mukaan). Minä kutsun sitä Queenieksi. Hamsu ei ole vielä kotiutunut kunnolla ja lymyilee asumuksessaan, mutta yritän kuvata sen lähiaikoina. Eli pääluku on taas viisi!