Kerrankin löysin myös jotain päällepantavaa kirpputorilta, olen hyvin tyytyväinen.



Tässä puuvillaneuletakissa on ihan kaikki mitä rakastan: yleisväri ja tuo kirjoneulekaarroke, pienet kauniit napit. Hyväkuntoinen ja vaikka ostin sovittamatta, luulisin mahtuvani tähän. Eikä harmita yhtään, vaikken mahtuisikaan, neule on vaan niin kaunis. Maksoi yhden euron, ihmiset sentään!



Tämänkin ostin sovittamatta, muttei edes tarvinnut sovittaa, kun lapussa luki "oversize" pusero. Pikemminkin tämä on siis suuri paita, käy kesällä vaikka mekoksi ja talvella yöpaidaksi. Jälleen minun värit ja muutenkin mieleinen, hinta peräti 2 euroa.



Sitten löysin pienen muovipussin, jossa oli lapun mukaan tarkkuuspeli, mutta minä näin pussissa pieniä työkaluja. Ja olihan niitä siellä, pari erilaista sahaa, harava, lapio, kainalosauvat, tikkaat, erilaisia vasaroita, airot, kivääri jne. Kaikkea oli kaksi kappaletta, paitsi lätkämailaa ja miekkaa. Pelin sääntöjä ei mukana ollut, mutta enpä niitä tarvitsekaan, kun aion tuunata noista minimaailmaan sopivia tarvekaluja.



Sokerina pohjalla oli tämä laatikollinen Sylvanian väkeä, oravaperhe. Oli ihan pakko ostaa heidät. Ikäsuositus paketin päällä on 4+, mutta yhtä hyvinhän se voisi olla 40+ , vai mitä? Nämä ovat niin herttaisia, vaatteetkin keskimääräistä paremmin tehdyt. Veljenpojantyttärellä on ollut sylvanialaisia, mutten tiedä leikkiikö hän niillä enää, kun on kohta eskarilainen. Nyt kaduttaa ainoastaan, etten silloin kerran kauan sitten ostanut pois kuleksimasta sitä mangustiperhettäkin...