Nyt on kaikki seinät saatu tapetoitua, muutamankin ärräpään ja hermostumisen jälkeen. Huhhuh, kyllä vaan olisi kannattanut tehdä kaikki sisätyöt ennen talon kokoamista. Sisäkatot keittiötä lukuunottamatta ovat vielä laittamatta, enkä juuri nyt jaksa niitä edes ajatella, saan sitkeitä yskänpuuskia edelleen, ja se väsyttää. Toisaalta odotan jo, että pääsen tekemään ullakkokerrosta, koska se on helpoin.



Yläkerroksen lisäikkunainen huone on sininen. Matotuksessa on ongelmia, mikään mitä olen kokeillut, ei tunnu olevan hyvä ratkaisu, matot ovat joko liian pieniä tai muuten epäsopivia. En ainakaan liimaa mitään kiinni ennen kuin olen aivan varma mitä haluan.



Alakerran flyygelihuoneeseen olen jopa varovaisen tyytyväinen, paitsi siis tuohon mattoon. Kuvassa se ei näytä hyvältä, tummat raidat ovat liian dominoivat. Ehkä käännän maton oikeinpäin, tuo on nimittäin sen nurja puoli. Pieni pyöreä matto on pitkän ajan takainen kirpparilöytö.



Alakerran portaiden alle jäävä, keittiön vastainen seinä piti paperoida erilaiseksi, kun samoja papereita ei enää riittänyt (ei ollut yllätys, tiesin tämän). Myös portaiden alle jäävä nurkkaus irvistää hieman, mutta edestä katsottunahan se ei näy, ja kai sinne jonkin kaapin tms. voi laittaa.
Tämän päivän annos oli tässä, en kenties jaksa enempää. Ei, kun oikeasti minun pitäisi siivota 1:1-huusholliani, mutta eipä juurikaan kiinnostaisi...Mutta jos sillä saan lunastettua itselleni hyvän omantunnon ja lisäluvan leikkiä?