Villa Therapien keittiö näyttää nyt tältä. Kaikki kalusteet ovat itse tekemiäni, peräseinän kaapistot ja hella sekä pesuallas ovat kapalevyrunkoisia, bambutabletin säleillä päällystettyjä. Liesituulettimen kuvun leikkasin jostakin jäätelöpurkista, kun se sopi värinsä puolesta niin hyvin. Pöytälevy on kirpparilta ostamani balsarasian alaosa. Sen jalat samoin kuin tuolinjalatkin ovat niitä kovaakin kovempia bambutikkuja, joihin ei tunnu pystyvän mikään nykyisistä työkaluistani. Mutta siinähän nököttävät. Jääkaappi puuttuu vielä ja jonkinlainen matto lattialta, samoin valaisin. Tuossa peräseinässä on pyöreä reikä lähellä vasenta kulmaa. Sen kautta keittiöön saisi vedettyä oikeat sähköt.

Keittiön vesipiste. Leikin, että jonkin kaapinoven takana on piilossa astianpesukone, vaikka sellainen onkin vähän vastakarvaan periaatteitani. On ekologisempaa pestä astiat käsin. Erityisen tyytyväinen olen noihin hanoihin. Ne ovat kaksi ristipääruuvia, joihin upotin pienet helmet merkkaamaan kuumaa ja kylmää vettä.

Uuninluukun reunasta näkyy hyvin styroksitäytteisen kapalevyn mainio ominaisuus vaikuttaa aina ja kaikissa tapauksissa epäsiististi leikatulta. Hellan kahta puolta olevat kaapinovet eivät aukea eli ovat vain näkönä kuin Jaakola kirkosa, kuten äitini kotipuolessa ruukataan sanua.

Keittiön yläpuolella on sinisävyinen makuuhuone. Kalusteita siellä ei vielä ole, vain yksinäinen muotokuva seinään nojallaan.

Talon oikeaan päätyyn tulee vierashuone. Tuo seinäpaperi on sitä kaunista lahjapaperia, josta aiemmin mainitsin. Väri ei ole mielestäni mitenkään liian imelä vaan aika sinivoittoinen. Vihje: älkää kiinnittäkö lattialistoja ennen kuin olette päättäneet millaisen lattian aiotte tehdä ja ennen kuin olette sen asentaneet. Mutta tämänhän me kaikki jo tiesimmekin. Ei se kyllä kauhean pahalta näytä ja pahimmat rakosethan jäävätkin hyllyköiden ja sänkyjen taakse ja alle.