Päätinkin lisätä uuden kategorian ompeluksilleni ynnä muille tuherruksilleni sen sijaan, että käyttäisin tuota epämääräistä Muita töitä -kategoriaa.
Muutama uusiotyö on melkein valmiina. Olen purkanut kappaleisiinsa pari maastokuvioista armeijan pusakkaa. Ajattelin ensin laittaa ne vaatekeräykseen, mutta varsinkin toisen kangas oli niin hyvälaatuista, että päätin laittaa takit 'lihoiksi' ja tuunata niistä jotain. Maastokuvio ei ehkä tällä hetkellä ole kaikkein suosituinta, mutta kun siihen yhdistää jotain epätodennäköistä, niin tulos on aika kiva (vaikka itse sanonkin).



Näihin kahteen isompaan pussukkaan käytin takin taskut, lisäsin pitsiä ja nappeja ja ompelin vetoketjun. Vetoketjut ompelin vielä käsin, koska ne olivat vähän konstikkaat kiinnittää, en rohjennut koneella edes yrittää. Näihin täytynee ommella vielä jostakin ohuemmasta kankaasta sisäpussit.



Tämäkin oli alkujaan tasku tai oikeammin kaksi, yhdistin ne pussiksi ja lisäsin tuon läpän. Pitsi on vielä kiinni nuppineuloilla, kun kokeilin mikä näyttäisi sopivimmalta. En tiedä miksi, mutta mulla taitaa olla jokin kassi- ja pussisyndrooma, kun niitä näyttää valmistuvan aina kun johonkin ryhdyn. Mitähän se tarkoittaa?