Katselin siivouksen lomassa ikkunasta ulos ja näin, miten postinjakajatyttö kamppaili polkupyöränsä kanssa kovassa tuulessa ja tuiskussa siirtyäkseen meidän portaan eteen. Ei ole tuokaan mitään herkkuhommaa näillä keleillä! Vaikka varusteet ovat hyvät, niin kuntoa tuo kyllä kysyy, ei taitaisi onnistua enää minulta. Posti tuli jaetuksi ja melko aikaisinkin, mistä olen iloinen. Vielä iloisemmaksi minut teki Aino S:n pikku paketti, jota ei tällä kertaa tarvinnut lähteä postitoimistosta hakemaan (olen viime aikoina asioinut siellä melko tiuhaan, eilen viimeksi haettiin tyttären postiennakkolähetys).



Aino lähetti pussillisen kukantekotarvikkeita. Enpä ole ennen tuollaisista aineksista kukkia tehnytkään, joten nyt täytyy uuteen taloon joitakin kukkivia kasveja saada. Toisessa pussissa oli valmiiksi leikatut osat Lundbyhyn sopivaan lastensänkyyn. Ja patjakin! Luulin ettei kenelläkään enää ole tuollaista ohutta vaahtomuovia. Siitä on jo vuosikausia, kun käytin omani loppuun, ja se oli aikoinaan esikoiseni hoitoalustaa - mahtaako tuo olla samaa ainetta? Aivan erinomaista askartelussa, tein siitä kauan sitten pääsiäiskoristeeksi mm. pupuja ja kanojakin.



Lähetyksessä oli mukana tällaiset kuvioleikkurilla tehdyt vaaleanpunaiset ihanuudet, joista syntyy varmasti jotakin Lundbyn makuuhuoneeseen, vaikkapa sellainen sermi tai jotakin muuta. Väri on juuri sopiva.



Mukana oli vielä salaperäiset kasvotkin. Kukahan näistä tulisi...tai mitä...



Ainoa noin suunnilleen Lundby-kokoinen kaluste, joka minulla on (parin tuolin ja sen vihreän nojatuolin lisäksi) on tämä tassukylpyamme. Ostin tämän kirpparilta siinä tarkoituksessa, että se olisi sopinut erään hamsterimme kylpyhiekka-astiaksi, mutta eläin ei siitä pahemmin piitannut, pureskeli vain hanat pilalle. Jos tämä olisi vaaleanvihreä, sopisi kuin valettu uuteen kylppäriin.  En tiedä, onko tuo hiukan liian iso? Lähden kohta kauppareissulle ja ajttelin pistäytyä myös kirpparilla, en olekaan käynyt siellä aikoihin. Ties mitä voisin löytää. Tosin "pistäytyä kirpparilla" on aika lievästi sanottu, kyllä siellä ainakin vajaa tunti voi mennäsmiley! Kiitos taas, Aino, lähetyksestä. Nyt voisimme kai pitää vähän taukoakin. Huomasin, että minun on ollut lisättävä pari uutta kategoriaakin tämän Lundby-touhun ynnä vaihtojen myötä. Mikäs sen mukavampaa.

P.S. Kylppärikuvassa näkyvä seinäpaneelien eritasoisuus on tehty tarkoituksella (ja siksi, että materiaali alkoi huveta).