Olin eilen pitkästä aikaa mukana kerhon kokoontumisessa ja palasin sieltä mukanani mm. nämä tässä näkyvät tavarat. Varsinainen kerhoaihe oli tällä kertaa nestemäisellä Fimolla työskentely, siellä syntyi monta kattilallista erilaisia keittoja, paljon kahvia, mehua jne. Mutta teemana oli myös kierrätys periaatteella 'tuo tullessas, vie mennessäs'. Ah, millaisia aarrelaatikoita! Maanisen penkojan paratiisi! Pussissa on mm. kasa pieniä tilkkuja (kangasnäytteitä, luulisin), vihreätä pallukkanauhaa, pieni kuparinen kiulu, listankappaleita, kultaa ja näkymättömissä upeita nyörinstoppareita. Vaaleasta pikkukaapista kerkisin jo illalla irrottaa siihen liimatut astiat - olivat muuten lujassa, mutta onneksi muistin konstin: liotin kuumassa vedessä, ja astiat irtosivat jättämättä edes kovin pahoja jälkiä puupintaan.

Myös tämä kaunis kehto tarttui matkaani. Siinä on vain yksi vika: se ei keinu! Kiinassa ei taideta harrastaa kehtoja, kun jalakset on tehty noin suoriksi.

Saanko esitellä - uudet ruokasalin kalusteeni. Näistä olisin jo halunnut maksaakin, mutta Iina ei huolinut euroakaan. Kiitos, Iina! Omatekemästäni pöydästä tuli liiankin komea ja suuri, eivätkä ne verhoilemani tuolitkaan lopulta olleet sopivan kokoisia, joten nämä tulivat tarpeeseen. Ja Iina, voin ottaa ne sinisetkin tuolit, jos joskus muistat tuoda ne mukanasi, kiirettä ei ole.

Sain myöhäisen syntymäpäivälahjankin. Jaana (Wooper) oli ostanut tämän pikkuisen daamin jo aikaa sitten kirpputorilta. Kiitos! Mekkokin on ihan minun väriäni.

Jups, ja tässä kuvassa on sitten olevinaan kiisseliä kahdessa kipossa...Minulla oli tasan kaksi uuninkestävää astiaa (Wooperin jälleen), joihin sain penkomiseni lomassa tehtyä marjakiisseliä. Uunissa vain kaikki sattumat sopassani painuivat astian keskikohdalle pohjaan ja hiukan laihaltahan tuo muutenkin näyttää. Kotona lisäsin nokareen valkoista maalia ja muutaman nonparellin pinnalle. Unohdin vetää keittiön verhon ikkunan eteen ja kuvasta tuli hyvin epäselvä, vaikka otin sen super-close-up-toiminnolla. Minun pitäisi varmaan uusia silmälasini.