Päätin kuitenkin sahata toisenkin lisäikkunan, kun talo on muuten niin umpinaisen tuntuinen. Tällä kertaa en edes irrottanut isompaa takalevyä, vaan rohkenin sahata "paikan päällä". Onnistui jopa paremmin kuin edellinen, tuli suorempaa jälkeä.



Hauskasti näkyy tuo etuseinän ikkuna tässä, juuri niin kuin halusinkin. Valmis talo täytyy kyllä asettaa sitten sellaiseen paikkaan, etteivät nuo vaivalla tehdyt ikkunat jää seinää vasten piiloon. Siinä sitä onkin miettimistä.



Emännänhuoneen ja keittiön etuseinä ikkunoineen ja verhoineen. Enempää en valmiiksi ole saanut, vaikka kylläkin hajotin sen huolella tehdyn porrastasanteen ja kasasin portaikon uudelleen samanlaiseksi kuin se olikin. Tajusin nimittäin, etteivät edes nukkekodin asukkaat olisi päässeet niitä portaita pitkin seuraavaan kerrokseen kuin ryömimällä. Niin paljon asia vaivasi, että remonttiin meni, ja nyt sitten kumpikin suora porras tulee samalle seinustalle (mikä minusta ensin oli tylsää, mutta osoittautui paremmaksi ratkaisuksi sittenkin). Kantapään kautta!