Nämä kaikki ovat olleet valmiina jo aikaa sitten, mutten ole saanut laitetuksi kuvia. Nyt ei ole kovin kuuma (eikä paista aurinko), joten tarmonpuuska pääsi yllättämään. Hiki kyllä virtaa kaiken aikaa, asunto ei niin vain viilenekään, kun on taas ehtinyt kerätä lämpöä itseensä. Mutta ulkona oli aivan loistava keli, taivas pilvessä, tuulta sopivasti, henkikin kulkee ihan toisella tavalla kuin helteessä.

Tässä on taskupiilo pienille esineille. Säästin edesmenneistä farkuistani takataskut ja ompelin ne yhteen. Tuon nahkatupsun korjasin talteen kadulta. Hihnat ovat peräisin muinaisesta repusta ja monogrammin tuunasin muovisesta rihkamasta, jossa luki "Paris". Kovin arvokkaita tavaroita tässä ei kannata kuljettaa, ei esim. passia ja matkakassaa, mutta nenäliinaa, kampaa ja puuteria kenties.

Isoa edellä ja pientä perässä. Otin vähän etumatkaa huomisen minikerhon ohjelmaan, on tarkoitus tehdä kenkiä ja laukkuja, joten verryttelin taitoja kotona. Keltainen ja sininen laukku ovat oikeata nahkaa, etualan salkku keinoainetta.

Huopakassien teosta jäi kaikenlaisia pikkupaloja. Niistä kehittelin erilaisia rintakoruja. Kaikkien taakse on ommeltu kaksi- tai kolmireikäinen koruneula (ostettuja). Pariin ruusuun liimasin pieniä helmiä koristeeksi.

Ja koska nyt on mansikka-aika parhaimmillaan, piti tietysti kokeilla sitäkin teemaa. Iso mansikka on huovasta ommeltu, pikkumansikoihin siemenet on maalattu askartelumaalilla. Pikkumansikat ovat siis korvikset, koukut näkyvät huonosti.

Muistin myös siskoni kissaystäviä ja huovutin niille lisää leikkihiiriä. Edessä oikealla oleva norsupäästäistä muistuttava hiiri on ensin märkähuovutettu ja sitten pistelty tiiviiksi neulalla. Muut hiiret on neulahuovutettu, isot hiusväripakkauksen kertakäyttöhanskojen muovisäiliön päälle (pääsiäismunasta saatavakin kelpaa), pitää vain olla tarkkana, ettei katkaise neulaa. Hiirten hännät olen kiinnittänyt säiliöön jo ennen huovutusta (muovinarua). Korvat ovat nahasta, silmät helmistä ja viikset mustasta kalalangasta.

Tykkään tuosta vaaleasta hiirestä eniten, siitä tuli vähän meidän Nuuti-hamsterin näköinen. Ai, niin, ja hiiret myös ratisevat, sillä niiden sisällä on muutamia helmiä ääntä antamassa. Aikaisemmista hiiristä kissat pitivät kyllä, saa nähdä kelpaavatko nämä.