Voin siis hyvillä mielin uppoutua mineilemään tai katsella yleisurheilun MM-kisoja  - tai tehdä molempia! En vielä eilen aloittanutkaan silityslautaa, joka on tarkoitus tehdä tiistaina miniklubissa. Ajattelin harjoitella sen rakentamista ensin kotona. Nyt on kyllä sään puolesta niin synkkä aamu, että on pakko polttaa valoja huoneissa. Sadetta vastaan minulla ei ole sinänsä mitään, tuo ropinahan on ihan viihdyttävää. Käsikään ei enää tunnu niin kireältä kuin vielä eilen, vaikka illalla veikin taas aikansa löytää sopiva nukkuma-asento. Olen päättänyt, että kunhan pääsen näistä liikkumista haittaavista esteistä eroon, alan jumpata löysät pois ja venytellä ja syödä terveellisemmin ja...ja...No, kevyesti luvattu voi olla helposti unohdettu, mutta ainakin yritän.

Uudessa Nukkekoti-lehdessä oli ennakkotietoa ensi vuoden pienoishuonekilpailusta. Tällä kertaa rakennetaan keittiö, ja sain siihen jo ideankin. Pitkästä aikaa alan kunnolla innostua jostakin. Keittiön lisäksi on ajateltava ja pikkuhiljaa jo toteutettavakin nukkekilpailuun aikomiani ideoita. Aika näyttää, mitä jaksan saada valmiiksi (kilpailun aiheenakin on Aika).

Taisin muuten ymmärtää vähän väärin Maaritilta saamani haasteen. Tajusin, kun katsoin Ainon blogia. Oli kai tarkoitus ottaa koko tietokoneelta neljäs kansio ja avata sen neljäs kuva, eikä vain blogissa olevista kansioista? Oli miten oli, sekin kuva on varmasti jo esiintynyt blogissani aikaisemmin, joten eipä mittään - mikähän se muuten voisi olla...Nyt en ehdi käydä katsomassa.