1276853195_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä musta kassi ehti jo käydä kirpparillakin, muttei kelevanna kelleenkään. Toisaalta kiva, voisin vaikka itse käyttää tätä. Vielä viime talvena tämä oli J:n luistinkassina, joten pohja oli aika huonossa kunnossa (ja alalaidassa oli jokin Akavan logo). Saksin tuosta noin vajaan kymmenen senttiä pois, eikä haittaa yhtään, kassi nimittäin oli epäkäytännöllisen syvä sellaisenaan. Ompelin alasauman ja sitten kiinnitin tuon kuvan, niinikään kirpparilta ostamani tilkun - kahdessa muussa tilkussa oli seepra ja kirahvi, enkä ole vielä keksinyt mitä niistä teen.

1276853217_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämäkin on parin euron kassi kirpputorilta, kiinalaisvalmisteiseksi yllättävän kestävä ja pestävä, päättelen siitä että väri on lähes olemattomiin haalistunut. Mutta niin ovat nuo puuvillapitsitkin, joilla kassin somistelin. Sitten kun tähän kyllästyn, saan tuosta hyvät sangat seuraavaan laitokseen.

Mineilyn suhteen olen aivan tukossa, ei ajatusta minkäänlaista...Kelvollisia puulaatikoitakin olisi, mutten saa aloitettua yhtään roomboxiakaan. Kaikenlaisia huonekaluja ynnä muuta rojua jäi kirpparilla myymättä, joten materiaalia kyllä olisi vaikka kuinka. Minulla taitaa olla kesälomastressi! Mukulat eivät kun huoneessa muhivat, varsinkin teini, valvoo yöt ja nukkuu päivät. Yritä heitä sitten saada liikkeelle jonnekin päin...Toivotonta. Kyllä elokuussa sitten itketään, kun koulu alkaa, että mihin se kesä kuluikaan. Kantapään kautta, kantapään kautta - toivottavasti.