Tiistaina teimme kirjoja minikerhon istunnossa, joka minulta jäi tyngäksi lukion ekaluokkalaisten vanhempainillan takia. Tein kirjat valmiiksi kotona. Nämä taitavat olla kaikki lastenhuoneeseen sopivaa lukemista, kiitos Iina printeistä.

1272525361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikealla on kolme kirjasalkkua, jokaisen sisällä on kirja. Taidettiin ennenvanhaan pitää näistä aarteista vähän parempaa huolta kuin sittemmin.

1272525383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vähän jo ennakoin minäkin seuraavaa kerhoa, jossa on tarkoitus tehdä viherkasveja ja kukkasia (jos en saa uusia silmälasejani siihen mennessä, niin kukkakittien tekemisen jätän niille, jotka näkevät). Kaikki ruukut ovat peräisin puisesta sälekaihdin-systeemistä, jonka joku muuttaja oli meidän roskikseemme hylännyt. Sain siitä ison kasan säleitä ja kun purkasin systeemin, niin siitä irtosivat nämä kukkaruukun aihiotkin. Pienimmät olivat maalauksen ja lakkauksen jälkeen sellaisenaan valmiita, isommat osat sahasin (vinoon, tietysti) kahtia ja niistä tuli neljä ruukkua lisää. Tänään harjoittelin, tein tumpeloltakin onnistuvan anopinkielen origami-paperista. multa on ruukun reikään työnnettyä tummaa vaahtomuovia. Pienempiin ruukkuihin laitan varmaankin joitakin kukkivia kasveja, riippuu inspiksestä. Ja vaikka Maarit toivottelikin, ettemme lannistuisi, niin tänään on kyllä motivaatio hukassa. Taidanpa vain surffailla muiden blogeissa aikani kuluksi...Hauskaa vappua!