Lundby alkaa vähitellen täyttyä huonekaluista, keittiö on melko valmis jo. Selvisi sitten sekin, miksi olin säästänyt erästä suklaarasiaa näin kauan: sen kauniin marmorimaisen pahvin takia, siitä laitoin tasoja ja hyllykön taustaa keittiöön.



Tällaiselta keittiössä näyttää nyt. Hyllykkö on Aino S:ltä saaduista Bilteman sytyketikuista liimailtu. Hella ja jääkaappikin on ja (vaikka itse sanonkin) hieno vesihana.



Ei tullut Ainon lähettämistä tikuista lastensänkyä, vaan pöytä. Keskellä olevat massalaatatkin ovat Aino S:n käsialaa, olivat niin kauniita, että halusin ne tuohon pöydän keskelle.



Hellan vieressä on pata- ja kattilakaappi. Kaikissa näissä lattiatason kalusteissa olen käyttänyt sälekaihtimen sälettä eli ohutta balsaa. Hella on maalattu, mutta jääkaapin päällystin valkoisella tarrantaustapaperilla, joka on hiukan kiiltävää.



Näistä sytyketikuista taas piti tulla pirttikalusto, mutta tulikin sänky.



Niin, se yleiskone on tällainen. Kaikki osaset ovat kierrätysmateriaalia, paitsi vispilä, joknka väänsin rautalangasta.



Täytyihän yleiskoneelle tehdä kaveriksi myös tehosekoitin. Tästä puuttuu vielä virtanappi ja merkkivalo. Näitä oli niin hauska tehdä, että aivan innostuin. Mitähän seuraavaksi?