No, ei paljoakaan, mutta jotakin. Makuuhuoneeseen tein pienen nojatuolin ja muutamia valaisimia.


Nojatuoli on oma malli, siitä syystä, että aina kun ryhdyn Boultonin kaavoilla tekemään, ei tuloksena ole muuta kuin liimaista sotkua. Yrityksestä jäi tuo nyt jalkarahina palveleva istuintyyny. Käsinojat taivutin ja liimasin magnesiumpurkin kannen turvakiinnikkeestä.



Sängyn yläpuolelle tein lukulampun parista kakkukynttilän pidikkeestä, helmestä, napista ja leipäpussin sulkijasta leikatuista varsista. Uskomattoman lujaa materiaalia, muuten (mutta hyvää juuri esim. keittiökalusteiden kahvoiksi jne.).



Käkikellonhan olen tehnyt jo aikoja sitten, mutta löysin korunosalaatikosta siihen tuollaiset oikeanlaiset punnukset ja ohutta ketjua. Aikaisemmin tässä oli virkattua ketjua ja muoviset punnukset, jotka olivat liian kevyet, nuo ovat nyt autenttisemmat.



Kylppärissä näyttää nyt tällaiselta. Päädyin sittenkin ammeeseen ja piilotin sen tuon ruususeinämän taakse. Lääkekaappi sai paikan nurkasta, jossa seinäelementit hiukan irvistivät. Pyykkikorina on maasta löytämäni nuken papiljotti, ja pyykkitelineen taivuttelin Aino S:ltä saamastani vaaleanpunaisesta muovipäällysteisestä rautalangasta. Vasemmalle kokosin lavuaarikokonaisuuden, peilin ja sen yläpuolelle loisteputken. Mutta pyttyä puuttuu yhä. Kaikkein vaikein itse toteutettava nukkekodin tavara on mielestäni juuri vessanpytty. Olen koettanut vaikka millaisia ratkaisuja, mutta mikään ei ole onnistunut. Kertokaa, jos teillä on hyviä ideoita! En haluaisi ostaa pönttöä, kun kaikki on muutenkin itse tehtyä, mutta en keksi miten sen toteuttaisin.