Nyt voin jo julkaista kuvat tämänvuotisista Model Expossa olleista töistäni, koska en päässyt pienoishuonekilpailussa viiden parhaan joukkoon ja sain työn mukanani kotiin. Toinen 'makuuhuone' oli yleisessä kilpapöydässä näytteillä, muttei saanut sekään palkintoja. Ensi vuonna uudestaan!



Yleisnäkymä käsityöläisen (väsähtäneen sellaisen) makuuhuoneeseen.



Näyttävätkö kasvot yhtään tutuilta, Aino S.? Käytin tähän ne sinulta saadut, lisäsin vain piirteet.



Tässä on Peikon päiväuni. Peikko uinailee kannossa tai ruostuneessa purkissa. Tatit tein tammenterhoista ja kastanjoista, havut ovat jostakin viime joulun joulukuusesta, keräsin ne kadulta ja suihkutin kotona hiuslakalla, etteivät varise. Kivet ja kanto/purkki on munakennopaperimassaa ja sammaleinen maa vanhaa neulepuseroa. Ainoa ostettu yksityiskohta on tuo pieni puinen leppäkerttu, kaikki muu tavara on kierrätettyä.

Ja kiitos kysymästä, kuume on tiessään, mutta välillä yskittää rajusti ja nenä vuotaa vielä. Aion sinnitellä Vapun ylitse ja mennä vasta sitten lääkäriin, jos yskä ei hellitä. Ruoka ei maistu, yritän vain juoda paljon nesteitä ja kokeilenpa sitä allergialääkettäkin, jos siitä olisi apua. Onneksi ei tarvitse yöllä rykiä. Huomenna käyn vain ruokakaupassa ja sitten vietän todella matalan profiilin Vappua, minkäänlainen hilluminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Hauskaa Vappua kuitenkin niille, jotka jaksavat juhlia perinteiseen tapaan.