Sain eilen vihdoin  - kahden hutiostoksen jälkeen  - paperoitua Lundby-talon yläkerrankin. Kumpikin ostamistani papereista on ihan kaunista, toinen jopa kovin retroa, mutta eivät ne sittenkään sopineet. Päädyin samaan vaaleansinipohjaiseen tapettiin, jota olen käyttänyt aikaisemminkin mm. Villa Therapiessa. Sitten olikin pakko siivota komero, jonka pohjalla tiesin olevan matoksi sopivia kaistaleita. Vielä pitäisi keksiä miten kiinnitän kaiteettomat portaa vai teenkö kokonaan uudet.



Tämä tapetti on tarpeeksi pienikuvioista. Mattokaistale ei tietenkään sellaisenaan riittänyt peittämään koko lattiaa, joten sitä piti sovitella ja leikellä. Ja siihen jäi tuo rumahko raita keskelle. Nyt se oikein hyppää silmille. Kyllä sitä on ihminen tyhmä! Miksen leikannut sitä pois. Ajattelin, että kangas alkaa rispaantua ja jätin tuon siksakin tuohon. Tehty mikä tehty, ehkä se ei niin haittaa, kun huonekalut tulevat tuohon päälle.



Alemmalle tasanteelle laitoin samaa mutta vaaleampaa mattokangasta. En voinutkaan käyttää bambusälekappaletta, koska sekään ei olisi yksinään riittänyt, jouduin nimittäin ottamaan siitä säleitä muuhun tarkoitukseen.



Kylppärin ovessa on tietysti kyltti, joka kertoo mikä huone oven takana on. Joskus kerhossa tein tuon aakkosmakaroneista.
Nyt on enää ikkuna-aukkojen viimeistely ja katon kiinnittäminen. Tosin olen ajatellut, että jospa en laittaisi kattoa ollenkaan. Lundby on muutenkin niin hankalasti leikittävä talo. Ei kellään sattuisi olemaan joutilaana tähän sopivaa alakertaa? Jos taloa kohottaa, niin se helpottaa huoneiden sisutamista jne.